Baseball Caps

Wil je een pet kopen, maar geen idee welke pet bij je past? Wij helpen je een handje. Baseballs zijn namelijk petten met een ronde klep. Ben jij iemand die een pet graag met de klep naar voren draagt dan zijn baseball caps ideaal voor jou. Daarnaast worden baseball caps ook steeds populairder bij vrouwen. Onze baseball caps zijn gemaakt van suède of corduroy en hebben een verstelbare sluiting aan de achterkant.

Trucker Caps

Truckers hebben net als baseballs een ronde klep. Het verschil is echter dat een trucker cap aan de achterzijde bestaat uit een soort netje met gaatjes, oftewel mesh. Ook truckers zijn daarom ideaal om met de klep naar voren te dragen. De trucker cap van Veryus bestaat uit een hele speciale soort mesh, waarbij de kleine gaatjes zo dicht op elkaar zitten dat je ze amper kunt zien. Al onze truckers hebben daarbij een verstelbare sluiting

Snapback Caps

Snapbacks hebben een platte/rechte klep. Deze petten worden daardoor ook regelmatig achterstevoren gedragen. Al onze snapbacks hebben een verstelbare sluiting aan de achterzijde, sommigen met een leren bandje met buckle, anderen met een druksluiting.

Wil je meer lezen over het verschil tussen de snapback, trucker, baseball cap of meer? Klik dan hier

Weet je nog steeds niet goed welke pet bij jou past? Maak online een afspraak bij een van onze verkooppunten.